Murder on the Nile

bloedstollend Agatha Christie mysterie
De ultieme whodunit!
do 13 feb en vr 14 feb
do 13 feb ’25
en
vr 14 feb ’25

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express, komt nu Murder on the Nile naar AGORA. Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens? 

Murder on The Nile is een spannende, eigentijdse whodunit, waarbij je wordt meegenomen op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen. Ontmasker jij de moordenaar voordat het schip de haven bereikt?

Cast: Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes*, Wilbert Gieske*, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silvan El Kattabi

*Wilbert Gieske deelt de rol met Rick Engelkes

Vrijdag 14 februari blindentolk aanwezig

Vrijdag 14 februari is een blindentolk van Komt het Zien! aanwezig bij de voorstelling. Met live audiodescriptie en een speciale meet & feel inleiding kun je alles volgen. Via een koptelefoon hoor je live de beeldbeschrijving van de aanwezige blindentolk en mis je niets. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet.



GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Donderdag 13 februari

Vrijdag 14 februari