Figuranten gezocht dinsdag 20 maart

07-03-2018

Op dinsdag 20 maart organiseren we een fotoshoot in Agora. Het doel van deze fotoshoot is om meer beeldmateriaal te vergaren voor allerhande online en offline communicatiemiddelen, als social media, onze theaterbrochures en websites.

Het lijkt ons erg leuk om onze eigen bezoekers hierbij te betrekken en als figurant deel te laten nemen aan deze unieke fotoshoot! Als dank voor uw medewerking ontvangt u, naast hetgeen inbegrepen is bij de shoot (zie de tijdsvakken), één bioscoop-vrijkaart per persoon. Het inschrijfformulier vindt u hier.

De thema's

Zakelijke foto's (12:00 - 15:00)
Om een goede weergave van onze congresmogelijkheden vast te leggen, zijn we op zoek naar 18+ figuranten die beschikken over zakelijke kledij. We fotograferen u in een zakelijke setting; denk bijvoorbeeld aan vergaderingen en presentaties. Deze shoot begint om 12 uur met een heerlijke lunch, die al onderdeel is van de fotoshoot, waarna we om 12:30 verdergaan met de fotoshoot in diverse ruimtes binnen Agora. Tijdens de shoot voorzien wij u naast de lunch natuurlijk ook nog af en toe van een drankje.

Gezinnen met kinderen (16:00 - 18:00)
We zoeken voor deze shoot (groot)ouders met (klein)kinderen. In dit tijdslot gaan we foto's maken voor bijvoorbeeld de bioscoop (met 3D brillen op in de zaal), maar gaan we ook een kinderfeestje opzetten met een gezellige feesttafel. Om 18:00 sluiten we het geheel af met heerlijke pannenkoeken! Voor deze fotoshoot gelden er geen speciale kledingvoorschriften: gewoon casual is prima. Tijdens de shoot voorzien wij u, naast de pannenkoeken, natuurlijk ook nog af en toe van een drankje.

Algemene sfeer foto’s met diner (18:00 - 21:30)
Deze fotoshoot beginnen we met een dinersetting waarbij u de mogelijkheid krijgt iets te eten; houdt u er wel rekening mee dat dit binnen een kort tijdsbestek zal plaatsvinden. Het diner is onderdeel van de shoot. Vervolgens gaan we foto’s maken een theaterbezoek (als publiek in de zaal bijvoorbeeld, maar ook van gezellig proostende gasten en sfeerfoto’s in de foyers). Hiervoor zoeken wij 18+ figuranten, gewoon netjes gekleed (het hoeft niet te formeel of te feestelijk). Tijdens de avond voorzien wij u af en toe van een drankje en sluiten we de avond kort af met een feestelijke DJ, hapjes en een drankje. Ook de feestelijke afsluiting is onderdeel van de shoot.
Let op! U bezoekt niet daadwerkelijk een theatervoorstelling!

Algemene sfeer foto’s zonder diner (18:30 - 21:30)
Deze groep figuranten assisteert bij het vastleggen van een theaterbezoek in diverse varianten (als publiek in de zaal bijvoorbeeld maar ook van gezellig proostende gasten en sfeerfoto’s in de foyers). Hiervoor zoeken wij 18+ figuranten, gewoon netjes gekleed (het hoeft niet te formeel of te feestelijk). Tijdens de avond voorzien wij u af en toe van een drankje en sluiten we de avond kort af met een feestelijke DJ, hapjes en een drankje. Ook de feestelijke afsluiting is onderdeel van de shoot.
Let op! U bezoekt niet daadwerkelijk een theatervoorstelling!

Heeft u interesse? Dan kunt u zich t/m woensdag 14 maart inschrijven, u hoort uiterlijk 16 maart of uw deelname definitief is.