Uit in Lelystad: vindbaar op de nieuwe uitagenda

13-04-2017


Nog geen kennis gemaakt met de nieuwe uitagenda van Lelystad? Neem dan snel een kijkje op www.uitagendalelystad.nl en blijf op de hoogte van alles wat er te beleven valt in Lelystad. Door de inspanningen van Cultuur voor Lelystad, samen met VVV en Evenementen Lelystad is er een heuse verzamelplek ontstaan, waarop alle nieuwtjes over theater, films, muziek, workshops of lezingen en nog veel meer te vinden zijn.

Het hoort natuurlijk bij een volwassen stad om in één oogopslag te kunnen ontdekken ‘wat er te beleven is in een stad en waar’. Vandaar dat het initiatief van Cultuur in Lelystad (d.w.z. Agora, Flevomeer bibliotheek, Kubus en Underground) om samen tot een goede uitagenda te komen voor een ieder die uit wil gaan in Lelystad.

Oproep aan alle culturele partijen

Natuurlijk kan zo’n uitagenda alleen maar informatief zijn als ook Lelystad en al haar verenigingen hun event een plekje geven in deze agenda. Het secretariaat van Cultuur voor Lelystad verzorgt de plaatsing in deze agenda en kent daartoe verschillende nieuwssoorten: theater, film, muziek, workshop/ lezing en daarbinnen natuurlijk een verfijning met bijv.  exposities e.d. Het bericht met wie, wat en waar kan gestuurd worden naar info@uitagendalelystad.nl