De LEGO Batman Film (NL)

In de geest van de zorgeloze pret die De LEGO® Film tot een wereldwijd fenomeen maakte, speelt de zelfbenoemde leider van dat gezelschap – LEGO® Batman – nu de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur.

Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn. Will Arnett keert terug in zijn rol als de stem van LEGO® Batman, tevens bekend als Bruce Wayne. Zach Galifianakis (Muppets Most Wanted, The Hangover-films) speelt de rol van The Joker, Micheal Cera (tv-serie Arrested Development) als het weeskind Dick Grayson, Rosario Dawson (tv-serie Daredevil) als Barbara Gordon en Ralph Fiennes (Harry Potter-films) als Alfred. De regie is in handen van Chris McKay.

Gezinspakket
Extra voordelig naar de bioscoop! Een gezinspakket met vier bioscoopkaarten (2D film), 2 grote popcorn en vier drankjes (alcoholvrij) naar keuze kost slechts € 44. De gezinspakketten zijn alleen te reserveren via onze kassa: 0320 239 239.

Voordat de films van start gaan is het erg druk bij de kassa. Bestel daarom uw tickets alvast online.Informatie

Genre(s)
Animatie
Speelduur
100 minuten
Regie
Chris McKay
Entreeprijs internet
€9,50 (volw.) / €8,00 (kind t/m 11 jaar)
Entreeprijs kassa
€9,50 (volw.) / €8,00 (kind t/m 11 jaar)
Tijd
10:45

Trailer