Filmmarathon Fifty Shades

Begin volgend jaar komt het laatste deel uit van de Fifty Shades reeks: Fifty Shades Freed. Heb je de andere delen nog niet gezien of wil je even opgefrist worden? Kom dan naar onze gezellige StouteJaarsAvond  met een Fifty Shades marathon! De avond is inclusief vooraf een drankje en in de pauze diverse lekkere hapjes.

Let op: Toegang tot deze film is alleen voor 16 jaar én ouder. Ook onder begeleiding van een volwassene mogen we geen mensen binnen laten onder de 16. Er kan om legitimatie gevraagd worden, bij twijfel en/of geen legitimatie kunnen we je niet binnen laten.

Fifty Shades of Gray

De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele mt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar hij lijkt te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten.

Fifty Shades Darker

Nadat Christian en Anastasia opnieuw herenigd zijn, lijkt niet alles rozengeur en manenschijn voor the happy couple. Er zijn namelijk heel wat kapers op de kust... 'Mrs Robinson', de ex van Christian, komt op de proppen, maar ook de baas van Anastasia blijkt een ziekelijke obsessie voor haar te hebben. En alsof dat nog niet genoeg is, worden Christian en Anastasia nog eens lastiggevallen door een stalkster...

Programma

18:00 uur:  Deuren open

19:00 uur: Fifty Shades of Gray

+/- 21:10 uur:  Pauze

21:45 uur: Fifty Shades Darker

+/- 23:50 uur: Einde

Trailer Fifty Shades of Grey

Trailer Fifty Shades Darker

Genre(s)
Drama
Cast
Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Eric Johnson
Regie
Sam Taylor-Johnson / James Foley
Entreeprijs internet
€25,00 (incl. drankje plus hapjes)
Entreeprijs kassa
€25,00 (incl. drankje plus hapjes)
Tijd
19:00

Algemene informatie

  • Kinderen t/m 11 jaar betalen het kindertarief.
  • CJP-pashouders & 65 plussers krijgen korting.
  • Voor 3D films geldt een toeslag van € 2,-
  • Voor lange films (>150min) geldt een toeslag van €1,50
  • De meeste films hebben een pauze.

* Het kindertarief geldt niet voor films die zijn gekeurd voor 12 jaar en ouder.

 

Compleet avondje uit!

Niet alleen naar de film maar ook lekker uit eten voor de film? We hebben samen met bijvoorbeeld De Vier Engelen of Applaus leuke arrangementen die kunnen worden geboekt. 

Meer informatie over de arrangementen.

Volg ons op Facebook!