Kaartverkoop BioscoopOnline bestellen
Ga je naar de film in onze bioscoop? Bestel dan je kaarten snel en eenvoudig online via deze website. Je kunt zelf je plaatsen uitkiezen. Het laten versturen van filmkaartjes is niet mogelijk, je kunt online bestelde kaarten afhalen aan onze kassa of kiezen voor e-tickets. Als je ervoor kiest om bestelde kaarten af te halen bij de kassa, dan betaal je € 0,50 per kaartje, met een maximum van €2,00 handelingskosten per bestelling. Je kunt ook kiezen voor het gemak van e-tickets, die je zelf op elk gewenst moment thuis kunt printen of bij de kaartcontrole op de smartphone kunt laten zien. Als je de e-tickets op je telefoon wilt tonen, dan gaat het om de QR-code, deze moet je bij de hand hebben.  Wanneer je bij een online bestelling kiest voor e-tickets en betaalt met Ideal, dan betaal je geen handelingskosten. Heb je bioscoopbonnen of vouchers? Dan kun je uitsluitend aan de kassa kaartjes kopen.


Als je e-ticket is kwijtgeraakt, dan kun je bij de kassa een duplicaat aanvragen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Dit kost € 0,50 per print, met een maximum van € 2,00 per bestelling.


Bestellen aan de kassa

Filmkaartjes bestellen aan de kassa van onze bioscoop kan in de zomervakantie tijdens deze (aangepaste) openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 16.00 uur.


Als u naar de film wilt kunt u het beste, om een lange wachtrij te vermijden, de kaarten telefonisch bestellen of via de website. Voorafgaand aan de films is het erg druk bij de kassa. 


Bij filmvoorstellingen is de kassa een half uur voor aanvang geopend. Tijdens (basis)schoolvakanties en feestdagen gelden afwijkende openingstijden.


Bestel je filmkaartjes aan de kassa, dan betaal je geen transactiekosten. Voor betaling per factuur, betaal je € 2,50 handelingskosten. Kies je voor betaling per factuur en wil je de kaarten toegestuurd krijgen? Dan betaal je € 4,50 handelings- en verzendkosten.

Annuleren tickets
Tot uiterlijk een half uur voor aanvang film kunnen kaarten geretourneerd worden, mits de bezoekers hiervoor ook voorafgaand met de bioscoop contact hebben gehad. U krijgt geen geld retour, maar ontvangt een digitaal tegoed.

Telefonisch reserveren
Tijdens de openingstijden van onze kassa is het ook mogelijk om telefonisch filmkaartjes te reserveren. Telefonisch gereserveerde filmkaartjes kunnen tot uiterlijk een kwartier voor aanvang van de film bij onze kassa opgehaald worden. Reserveringen die niet tijdig opgehaald worden, komen te vervallen. Voor telefonisch gereserveerde filmkaartjes die afgehaald worden aan de kassa, betaal je € 2,00 handelingskosten. Voor telefonisch gereserveerde filmkaartjes op factuur die toegezonden worden, rekenen wij € 4,00 handelings- en verzendkosten.


Betalingsmogelijkheden:

Contant (kassa)
- Pin (kassa)
- Creditcard (VISA en Mastercard) (kassa en online)
- Agora Tegoedbon (kassa)
- VVV Cadeaubon (kassa)
- De Cultuurkaart (kassa)
- Nationale Bioscoopbon (kassa)
- Nationale Filmbon (kassa)
- MaDiWoDo bon (kassa)