Ladies Night

Meerdere keren per jaar organiseren wij een Ladies Night rondom een filmpremière. De eerst volgende Ladies Night is op woensdag 15 maart rondom de film Het Verlangen.

Tijdens een Ladies Night leggen wij u helemaal in de watten. U wordt ontvangen met een glas Cava en in de pauze zorgen wij voor een hapje. Ondertussen kunt u bij de diverse standjes in onze foyer snuffelen. En na afloop krijgt u een goede gevulde goodiebag mee naar huis.

Standhouder op een Ladies Night
Bent u een lokale of regionale ondernemer en wilt u graag uw producten of diensten door middel van een stand promoten op onze Ladies Night? Dan horen wij dat graag. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met Yvonne Verkerk, coördinator bioscoop, via yvonne@agora-lelystad.nl. Wanneer uw producten of diensten aansluiten bij de doelgroep van de film, nodigen wij u wellicht uit voor deelname.

Uw product in onze goodiebag?
Wilt u uw producten of diensten onder de aandacht brengen van de dames? Dat kan. Wij zijn altijd op zoek naar gratis samples: magazines, monsters, folders, kortingsbonnen, nieuwe producten enzovoort. Sampling is mogelijk vanaf 500 stuks en kost u, op de geleverde samples na, niets. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Yvonne Verkerk, via yvonne@agora-lelystad.nl.

 

BBB-avond: Bier, Burgers & Blockbuster

Bier, Burgers en een fijne Blockbuster. Ieder kwartaal is in Agora Bioscoop een speciale avond voor échte mannen. Voor een burger en een biertje betaal je slechts € 1,50 (met uitzondering van speciaal bieren). 

Op woensdag 12 april is het weer zo ver! Dan draaien wij de film Fast & Furious 8

Mega Kids Party

Bij binnenkomst krijgen de kinderen een kidsbox met een pakje Wicky, zakje popcorn en een kleine verrassing. Voorafgaand aan de film en in de pauze worden leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. 

De eerst volgende Mega Kids Party is op zaterdag 1 april rondom de film De Smurfen en het verloren dorp.