Ladies Night, Blockbuster, Kidsparty?

Zin in een bioscoopuitje? Een heerlijk avondje uit met vriendinnen? Of juist lekker genieten van bier, hamburgers en een goede blockbuster met je vrienden? Zoek je misschien een leuke kinderactiviteit?

In Agora bioscoop is altijd iets te beleven! Ladies Nights, Bier Burger en Blockbuster bioscoopuitje , Mega Kids Party's, filmmarathons en meer.

Ladies Night

Meerdere keren per jaar organiseren wij een Ladies Night rondom een filmpremière.

Tijdens een Ladies Night leggen wij u helemaal in de watten. U wordt ontvangen met een glas Cava en in de pauze zorgen wij voor een hapje. Ondertussen kunt u bij de diverse standjes in onze foyer snuffelen. En na afloop krijgt u een goede gevulde goodiebag mee naar huis.

Standhouder op een Ladies Night
Bent u een lokale of regionale ondernemer en wilt u graag uw producten of diensten door middel van een stand promoten op onze Ladies Night? Dan horen wij dat graag. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met Yvonne Verkerk, coördinator bioscoop, via yvonne@agora-lelystad.nl. Wanneer uw producten of diensten aansluiten bij de doelgroep van de film, nodigen wij u wellicht uit voor deelname.

Kijk hier voor de eerstvolgende Ladies Night.

Prosecco Night

Een gezellig en knus avondje uit met de meiden? Dan is de Prosecco Night wat voor jullie! Deze avonden worden gehouden in onze Van Wijnen zaal. 

We ontvangen jullie met een heerlijk glas prosecco, daarna volgt een voorpremière van een leuke nieuwe film. In de pauze kun je ook nog even kletsen onder het genot van een prosecco en een bijpassend hapje. 

Kijk hier voor de eerstvolgende Prosecco Night.

Mega Kids Party

Bij binnenkomst krijgen de kinderen een kidsbox met een pakje Wicky, zakje popcorn en een kleine verrassing. Voorafgaand aan de film en in de pauze worden leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. 

Kijk hier voor de eerstvolgende Mega Kids Party.

 

Kleuterbioscoop

Regelmatig hebben we een kleuterbioscoop in Agora: een leuke kinderfilm waarbij de lichten niet helemaal uit gaan zodat het minder spannend is voor de kleintjes. Super leuk om zo eens uit te proberen met je kindje!

Kijk hier voor de eerstvolgende Kleuterbioscoop.

BBB-avond: Bier, Burgers & Blockbuster

Bier, Burgers en een fijne Blockbuster. Ieder kwartaal is in Agora Bioscoop een speciale avond voor échte mannen. Voor een burger en een biertje betaal je slechts € 1,50 (met uitzondering van speciaal bieren). 

Kijk hier voor de eerstvolgende BBB-avond.