Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie

Drie voormalige theaterdiva's op één podium, gaat dat samen? Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma zouden maken: een show rond hun grootste successen…

"Geen denken aan!", zou Adèle onmiddellijk roepen. Maar als ze een uitnodiging krijgt van een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland, knaagt de twijfel. Want zó'n hoge gage maakt weigeren onmogelijk, voor een vedette met chronisch geldgebrek. Slagen de dames erin om samen een show te maken? Ze zijn alledrie gewend aan de hoofdrol. Maar kunnen ze ook achtergrondzangeres bij een ander zijn? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijk?

Een hilarisch samenzijn van drie grande dames, met een hoofdrol voor hun mooiste liedjes als 'Dobbe, Dobbe Dobbe',' Wat heb je gedaan, Daan', 'De vleselijke woning', 'Het is over', ' Wat voor weer zou het zijn in Den Haag', 'De Wandelclub' en 'De Minutenwals'. Met een live orkest brengen de drie een concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.


Moederdag Arrangement 

High Tea & voorstelling ‘De Grote Drie’

14.30u  Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke High Tea, met verrukkelijke cheesecake, geweldige muffins, diverse smakelijke eclairs en verse thee.
15.30u  Aanvang voorstelling ‘De Grote Drie’.

Kaarten voor het Moederdag Arrangement zijn helaas niet meer te bestellen.

Informatie

Genre(s)
Musical
Entreeprijs
€34,00
Tijd
15:30

trailer 'De Grote Drie'