INTO THE WOODS

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk?

Meermalen bekroond musicalcomponist Stephen Sondheim creëerde de hilarische en grimmige sprookjesmusical-voor-volwassenen. INTO THE WOODS, een moderne parabel over verlangen, verraad en verlossing tussen geliefden, ouders en kinderen.

Extra informatie

  • Topcast met o.a. Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Guido Spek en René van Kooten.

  • Met een 15-koppig live-orkest.

Informatie

Genre(s)
Musical
Entreeprijs
€37,50
Tijd
20:15

Recensie 'Into the Woods'

Volkskrant *****

Razendknappe hutspot van een aantal sprookjes”  

Het is echt smullen van Paul Groot, die als wufte prinselijke dandy door het bos fladdert; het is echt te gek hoe Elise Schaap van Roodkapje een stoere, punky meid maakt met vette danspasjes; het is genieten van het opgewonden bakkertje Wart Kamps; je hebt mazzel als je Lone van Roosendaal als tegenspeelster hebt, die met haar spellenigheid (en geweldige zangstem) zowel een warme moeder kan zijn, maar ook geil buitenechtelijk om de heupen van de prins hangt voor een vluggertje in het bos. Regisseur Gijs de Lange heeft er hogeschool-slapstick van gemaakt en heeft zijn spelers net tot het randje laten gaan.”

De perfecte avond is compleet.”