Jetty Mathurin

Let op: De aanvangstijd is van 20:15 naar 20:30 gegaan, de voorstelling zal nu gespeeld worden in de Van Wijnen Zaal in plaats van de Grote Zaal.

Jetty Mathurin stopt ermee! 65-plus… dus genoeg deuren opengetrapt. Tijd om één deur te sluiten. Jetty is benieuwd welke deur daarmee open gaat? De tijd zal het leren. Ze gaat het stokje overdragen aan iemand anders en daarom heeft Jetty elke avond twee andere gasten: één bekende cabaretier die waarschijnlijk nog in de luiers liep toen Jetty al deuren opentrapte (zoals Jörgen Raymann en Roué Verveer) en één bijzondere zwarte vrouw die ook de lach aan haar rok heeft hangen (zoals Jasmine Sendar e.a.). Namen krijgt u niet, dat is iedere avond een verrassing.

Zoals we van Jetty gewend zijn is het een voorstelling waarin maatschappelijke thema’s en een lach hand in hand gaan. Jasmine, Stacey, Jeritza en Farida worden op de proef gesteld en doen op deze avond auditie voor dezelfde rol… Maar is dat wel zo? Rollen, voorbeelden en het thema overdragen zullen de rode draad vormen in deze spik splinter nieuwe show. Welke rol speel je in de maatschappij en wat is je nalatenschap? ‘De overdracht’ vertelt een verhaal van veerkracht.

Na afloop is er swingende muziek.

Informatie

Genre(s)
Cabaret
Entreeprijs
€20,00
Tijd
20:30