LelySTART: Club Cabaret

LelySTART is hét startschot van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. De Kubus, Underground, de FlevoMeer Bibliotheek, Agora en City Marketing Lelystad organiseren samen talloze optredens, demonstraties, workshops en veel straattheater.
Agora Theater organiseert op vrijdag tijdens LelySTART Club Cabaret – Het Cabaret Van Nu met verschillende talentvolle cabaretiers.

Over de voorstelling

Men neme: Een kroeg. Een barman en zes van zijn vrienden. Op een - laten we zeggen - druilerige zondagmiddag. En wat doen een barman en zijn vrienden in de kroeg op een druilerige zondagmiddag? Precies! Praten. Over het leven. Over de wereld. Over hoe zij denken dat het beter kan. Parijs, Le Chat Noir, 1880

Precies zo is cabaret ontstaan. Met de kroegbaas als conferencier die de betogen van zijn vrienden aan elkaar praat. En precies zo gaan we deze voorstelling maken, waarbij een bekende cabaretier als kroegbaas met zijn vrienden aan de toog in discussie gaat. Die vrienden aan de toog zijn jonge cabarettalenten, die de kroegbaas onder zijn hoede neemt. 

Aan Club Cabaret werken tal van cabaretiers en kunstenaars mee als kroegbaas zoals Minou Bosua, Maud Vanhauwaert, Michiel Lieuwma, Patrick Nederkoorn, Pieter Derks, Anne Neut, Jaap Robben en Flip Noorman.

Informatie

Genre(s)
Cabaret
Entreeprijs
€gratis
Tijd
20:15