Compleet avondje uit

Maak van uw bezoek aan Agora Theater een compleet avondje uit! Reserveer een nagenietarrangement bij een voorstelling naar keuze.*

* Reserveren voor het nagenietarrangement kan op de dag van de voorstelling tot aanvang van de voorstelling.

Nagenietarrangement

Na afloop van de voorstelling kunt u nagenieten met een mix van gefrituurde hapjes (vier stuks per persoon) en twee drankjes naar keuze. U kunt de keuze van uw eerste drankje voorafgaand aan de voorstelling doorgeven aan één van onze medewerkers, zodat deze bij het verlaten van de zaal reeds voor u klaarstaan op de voor u gereserveerde tafel.

Voor het Nagenietarrangement betaalt u € 7,50 per persoon.

De prijzen voor deze arrangementen zijn exclusief de prijs van het theaterkaartje. Voor meer informatie over het reserveren van het Theaterarrangement of het Nagenietarrangement, neemt u contact op met de kassa, telefonisch op 0320-239239 of per mail via kassa@agora-lelystad.nl.

Zoete Koffie Arrangement €15,00 p.p.

Ontvangst vóór de voorstelling, aan een gereserveerde tafel,   met keuze uit Sweet Coffee (speciale koffie met hazelnoot- of karamelsmaak) of thee, met een etagère met diverse zoetwaren (o.a. mini-muffins, brownies, eclairs, bonbons).
Tevens kunt u direct uw keuze voor de pauzedrankjes doorgeven.


  • Beste plekken in de zaal

  • In geval van pauze staat er een gereserveerde tafel voor u klaar met de bestelde pauzedrankjes.

  • Na afloop van de voorstelling staat een gereserveerde tafel klaar met een half uur onbeperkt drinken uit het Hollands assortiment met diverse zoutjes en nootjes plus een porties gemengd bittergarnituur (4 p.p.).  

Prosecco Arrangement €15,00 p.p.

Ontvangst vóór de voorstelling, aan een gereserveerde tafel, met glaasje prosecco, nootjes en zoutjes. Tevens kunt u direct uw keuze voor de pauzedrankjes doorgeven.

  • Beste plekken in de zaal

  • In geval van pauze staat er een gereserveerde tafel voor u klaar met de bestelde pauzedrankjes.

  • Na afloop van de voorstelling staat een gereserveerde tafel klaar met een half uur onbeperkt drinken uit het Hollands assortiment met diverse zoutjes en nootjes plus een porties gemengd bittergarnituur (4 p.p.).  

Theatermenu

Restaurant Applaus zorgt dat u tijdens uw avondje uit in Agora ook in culinair opzicht helemaal uit bent. Topkok Martijn van Wegen bereidt samen met zijn team allerlei mediterrane gerechten, waarbij hij uitsluitend verse ingrediënten gebruikt. De spannende selectie van wijnen maakt de ervaring compleet. Bovendien sluiten beide onderdelen naadloos op elkaar aan. De chef stemt het diner precies af op de aanvangstijden van de voorstelling die u bezoekt, en u loopt vanuit het restaurant binnendoor naar de zaal. Applaus biedt dit comfort.


Applaus Theatermenu
Applaus biedt elke 2 maanden een speciaal theatermenu aan met een keur aan voor-, hoofd- en nagerechten. Het theatermenu bestaat uit een 3 gangen keuze menu voor € 29,75 p.p. die u zelf kunt samenstellen. Uiteraard behoren vegetarische gerechten ook tot de mogelijkheden en kunt u ook nog kiezen uit onze fantastische à la carte kaart. Klik hier voor het theatermenu.

Bent u benieuwd naar de a la carte kaart of andere mogelijkheden die Applaus te bieden heeft, bezoek dan de website www.restaurantapplaus.nlDe keuken van Applaus gaat om 17.30 voor u open. U wordt verzocht uiterlijk 18.15 uur aan tafel te gaan. Applaus heeft een eigen ingang naar het theater. U kunt uw jas laten hangen tot na afloop van de voorstelling, waarna u nog gezellig kunt naborrelen en een keuze kunt maken uit onze fingerfood kaart.


Reserveren
Wilt u direct reserveren dan kunt u dat gelijk in het reserveringsformulier onder invullen. U krijgt direct een bevestiging van Applaus.

Applaus is van dinsdag tot en met zaterdag geopend voor de à la carte.


Restaurant Applaus
Agorabaan 14
8224 JS Lelystad
T: 0320 239 248
E: 
eet@restaurantapplaus.nl
www.restaurantapplaus.nl

Applaus