Kaartverkoop TheaterOnline bestellen

Gaat u naar een voorstelling in ons theater? Dan kunt u uw kaarten (e-tickets) snel, eenvoudig en op elk gewenst moment online bestellen via deze website. U kunt de e-tickets printen. U kunt zelf uw plaatsen uitkiezen of bij de kaartcontrole de QR-code op de smartphone aan onze medewerker tonen.

U hoeft niet in de rij bij de kassa te staan, maar kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. Wanneer u e-tickets via onze site bestelt en kiest voor betalen met Ideal, dan betaalt u geen handeling- en verzendkosten.

Voor het online bestellen van kaarten heeft u een account nodig. U kunt uw kaarten direct betalen met Ideal. Heeft u een Agora Tegoedbon, PODIUM Cadeaukaart, theaterbon of VVV Cadeaubon? Dan kunt u uitsluitend aan de kassa kaarten kopen.

Als u uw e-ticket bent verloren, dan kunt u bij de kassa een duplicaat aanvragen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Dit kost € 0,50 per print, met een maximum van € 2,00 per bestelling.


Online bestellen met smartphone
Bestelt u uw theaterkaarten met uw smartphone? Dan komt u op de mobiele versie van onze site terecht. Het bestelproces is echter momenteel nog niet geoptimaliseerd voor het snel bestellen van kaarten op uw mobiel. Hier wordt achter de schermen wel aan gewerkt. Het placeringssysteem selecteert de best beschikbare plaats voor u. U kunt dus via uw mobiel niet zelf uw stoelen kiezen. Wilt u toch liever zelf uw stoelen kiezen? Dan kunt u dat uiteraard doen via desktop, laptop of tablet.


Telefonisch reserveren
U kunt telefonisch theaterkaarten reserveren via 0320 – 239 239, gedurende de openingstijden van de kassa. Gereserveerde kaarten moeten binnen 14 dagen worden afgehaald en betaald. Daarna vervalt de reservering.  Voor telefonisch gereserveerde kaarten kunt u het bedrag aan ons overmaken, mits de voorstellingsdatum verder dan een maand vooruit is. De theaterkaarten worden toegestuurd en u betaalt € 3,00 handeling- en verzendkosten per transactie. Speelt de voorstelling binnen 14 dagen, dan haalt u de kaarten zelf op bij de kassa. U betaalt dan € 2,00 handelingskosten.


Bestellen aan de kassa
Bestelt u theaterkaarten aan de kassa, dan betaalt u vanaf 9 mei 2017 €1,- transactiekosten. U kunt zowel contant als met pin en creditcard betalen. Ook kunt u met een Agora Tegoedbon, VVV Cadeaubon, PODIUM Cadeaukaart en Cultuurkaart betalen. Kiest u voor betaling per factuur, dan betaalt u € 2,50 handelingskosten. Kiest u voor betaling per factuur en wilt u de kaarten toegestuurd krijgen? Dan betaalt u € 4,50 handelings- en verzendkosten.


Kaarten terugnemen

Eenmaal gekochte kaarten kunnen wij helaas niet terugnemen. Wel kunnen ze tot uiterlijk drie dagen voor de voorstelling worden omgeruild voor een andere voorstelling of een Agora Tegoedbon, die onbeperkt geldig is. Inleveren achteraf is niet mogelijk. In alle gevallen betaalt u eenmalig € 3,00 verwerkingskosten per transactie.


Bestelformulier
Bestelt u kaarten via het bestelformulier in onze theaterbrochure, dan tekent u de machtiging en stuurt deze op naar Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad. Vul het bestelformulier op pagina 63 in de brochure uiterlijk 19 mei in. De kaarten worden voor het begin van het theaterseizoen toegestuurd, u betaalt € 5,00 handeling- en verzendkosten per transactie.