Sponsors

Agora is een not-for-profitorganisatie die zich sterk maakt het culturele leven in Lelystad te bevorderen en daarmee het culturele klimaat in onze jonge stad verder te verbeteren. Agora is meer dan theater: Agora is ook de bioscoop van Lelystad en vergader- en congrescentrum. Dit alles ondergebracht in een prachtig gebouw waar wij trots op zijn!

Om passende culturele activiteiten voor de stad te kunnen verzorgen, accenten te kunnen aanbrengen in het programma en verschillende doelgroepen te kunnen bedienen, heeft Agora sponsors nodig. Organisaties en individuen die Agora en cultuur een warm hart toedragen en willen meehelpen Agora en haar diensten te laten floreren en meer bekend te maken.

Sponsorpakketten

Agora gaat graag een sponsorovereenkomst met u aan en hanteert verschillende sponsorpakketten met tegenprestaties als zaalvermelding, korting op zaalhuur, bijwonen van verschillende voorstellingen, advertentieruimte in theaterbrochure en de betrokkenheid bij verschillende bijeenkomsten. Agora staat ook open voor mecenassen.

Huidige sponsors van Agora zijn: Van Wijnen Bouw, ASF Fischer, Voorraedt Software, Hak & Rein Vos notarissen, Rabobank Flevoland en Okkerse & Schop advocaten.

Ook sponsoren?

Wilt u meer informatie over sponsoring binnen Agora? Neem dan contact op met Jan Gras of Richard Wijnveldt via tel. 0320-239230.