Een Rits Te Ver 2.0

Topkomedie van Jon van Eerd!
Doldwaas verhaal op camping de Wielewaal van Harrie Vermeulen
do 12 dec 20:15
do 12 dec ’24
20:15

Harrie Vermeulen is terug. En hoe! Deze hilarische voorstelling van Jon van Eerd die zich rond een dolkomisch verhaal op camping de Wielewaal afspeelt, is volledig in een nieuw jasje gestoken. Hij is nóg sneller, nóg grappiger, nóg hysterischer en helemaal van deze tijd! Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver én als regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien. En je weet het; als er iemand de koning van de komedie is dan is hij het wel. Op alle fronten!

Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken, en daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

De voorstelling staat garant voor een kolderieke avond waarvan je nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben. Je dacht dat Harrie niet meer terug zou komen? Dan mag je deze niet missen! Met een fantastische cast die meester is in het genre. Met onder anderen Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.



GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement