Pink Floyd Project

Wish You Were Here
Een ode aan de live show uit 1975
za 29 mrt 20:15
za 29 mrt ’25
20:15

Na hun theatertournee ‘The Return to Dark Side of the Moon’ neemt Pink Floyd Project je mee in naar 1975. Het jaar waarin Pink Floyd ‘Wish You Were Here’ uitbrengt, het legendarische album dat met ‘Shine On You Crazy Diamond’ en het titelnummer ware klassiekers bevat, die al jaren hoog in de Top 2000 genoteerd staan.

Een spectaculaire reis terug in de tijd, waarbij Pink Floyd Project dezelfde setlijst speelt zoals Pink Floyd dat 50 jaar geleden zelf deed. Voor de pauze staat het theaterconcert in het teken van het album ‘Wish You Were Here’; na de pauze staat ‘The Dark Side of the Moon’ centraal, inclusief klassieke Floyd-songs als ‘Time’, ‘The Great Gig in the Sky’, ‘Us and Them’ en natuurlijk ‘Money’.

Pink Floyd Project brengt de onbetwistbare sound, look & feel van de tijdloze muziek van een van de meest invloedrijke bands aller tijden, wederom gestoken in een uniek en groots visueel spektakel en gespeeld door een Nederlandse tributeband van de buitencategorie. Daarvoor werkt de groep opnieuw samen met regisseur Aike Dirkzwager en muziekjournalist / Pink Floyd-biograaf Wouter Bessels.

Verplichte kost voor Floyd-fans en de uitgelezen kans voor doorsnee muziekliefhebbers om nader kennis te maken met de tijdloze muziek van deze legendarische Engelse band.

AFTERPARTY

Kom na de voorstelling naar de foyer voor een echte afterparty! Kom lekker dansen en genieten van heerlijke muziek die door de DJ gedraaid wordt. Zo kan je deze unieke avond op een feestelijke manier afsluiten. Put on your dancing shoes!



GUN JEZELF... EEN COMPLEET AVONDJE UIT!

Maak je theateruitje nóg leuker met een van onze horeca-arrangementen. Bij ontvangst, na afloop van de voorstelling of allebei. Inclusief gereserveerde tafel in de foyer. Boek het arrangement direct tijdens het bestelproces van je theaterkaarten. Let op: per voorstelling is een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar.

Heb je al kaarten voor deze voorstelling en wil je een arrangement bijboeken?

Boek hier je horeca-arrangement