The Diamond Baritones

Any Way The Wind Blows
do 30 jan 20:15
do 30 jan ’25
20:15
  • do 30 jan ’25
    20:15
    Grote Zaal
  • Inclusief garderobe en (pauze)drankje

    Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

The Diamond Baritones

De tv-sensatie van het najaar van 2024 komt nu naar het theater! The Diamond Baritones, zijn drie virtuoze zangers die elkaar ontmoetten tijdens de Vrijthofconcerten van André Rieu waar ze samen zongen in het mannenkoor. Na hun avontuur bij Holland’s Got Talent zijn ze klaar om iedereen te betoveren in de theater- en concertzalen!

Any Way The Wind Blows

Beleef een avond vol muzikale magie met The Diamond Baritones! In hun sprankelende theaterprogramma nemen zij je mee op een onvergetelijke reis door verschillende muziekstijlen, van Bach tot The Beatles en van Mozart tot Disney voor jong en oud!. Op onnavolgbare wijze weten The Diamond Baritones songs met elkaar te verbinden en tot één magisch geheel te maken. Alles wordt uitgevoerd met een verfrissende en theatrale flair die je niet mag missen. Elk concert is een groot feest dat je niet snel zult vergeten.

Dit spectaculaire optreden wordt nog indrukwekkender dankzij de toevoeging van The Sapphire Sopranos, drie internationale top-sopranen die speciaal voor deze show zijn samengebracht. Deze voorstelling belooft een ware traktatie te worden voor iedere muziekliefhebber