Lelystad Finest

De Opening van LelySTART
onderdeel van het LelySTART programma
vr 13 sep 20:00
vr 13 sep ’24
20:00
  • vr 13 sep ’24
    20:00
    Grote Zaal

Een programma in het kader van LelySTART - Dé start van het culturele seizoen in Lelystad! Een GRATIS kennismaking met alles wat cultureel Lelystad komend jaar te bieden heeft.

Lelystad Finest is dé opening van LelySTART, het jaarlijkse festival dat het begin van het culturele seizoen in Lelystad viert. Deze opening brengt de crème de la crème van lokaal talent samen voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans, theater en meer. Van jong tot oud, van beginners tot doorgewinterde artiesten, Lelystad Finest biedt een podium aan een divers scala aan talenten uit onze eigen stad. Laat je verrassen door hun passie en creativiteit!

Geniet van optredens van onder andere Luuk van Veen, Theatergroep Droog en danscursist Romey Preghter als de Stervende Zwaan. Laat je meeslepen door de hiphop van DD Dance en bewonder de film van NFFS.

Niemand minder dan Ferdi Stofmeel zal de avond presenteren. Met zijn charme en humor zorgt hij voor een onvergetelijke ervaring.

Dit evenement is voor iedereen toegankelijk. Kom samen met vrienden, familie en buren en geniet van een avond vol vermaak en inspiratie.

LelySTART is het perfecte moment om te ontdekken wat Lelystad te bieden heeft op cultureel gebied. Dus, mis het niet en vier samen met ons de opening van het culturele seizoen. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen bij Lelystad Finest!

 

maximaal 4 kaarten per bestelling